Racing Czech Derby ajaa jo lauantaina, Chuchle palaa näyttelyhyppyihin

Puoli miljoonaa käytetään tukien lisäämiseen ensimmäisen luokan kilpailuille. ”He olivat aliulotteisia ja kilpaympäristö oli resonoinut riittävän kauan. Siitä huolimatta Tšekin derby pysyy Keski-Euroopan rikkaimpana klassikkana “, Zlámaný sanoi.

Kevään Grand Prix ja kesäkuun Grand Prix järjestetään myös lauantaina. Vuonna 2019 suunnitellaan 14 kilpailupäivää, jotka alkavat 7. huhtikuuta ja päättyvät 9. marraskuuta.Tšekin hevosurheiluliiton kalenteri sisältää jo neljä päivämäärää, ja lokakuun Eliot-palkinto on juhla František Venturan olympiavoitosta hevosen Eliotin kanssa vuonna 1928 Amsterdamissa.

Haluamme täydentää kilpailuja ja houkutella kansalaisia ​​”, sanoi Chuchlen kilparadan johtaja Martin Pecka. Jo olemassa olevat työpaikat kilpa-soikean keskellä täydentävät 6000 neliömetrin kokoista areenaa, liikkuvia katsomoita ja tuomarien tornia. Ensi vuonna he suunnittelevat muun muassa areenan Unibet syntymistä ja uuden talon ratsastussalin rakentamista hevosen seisomiseksi.

Olen erityisen iloinen siitä, että voitimme, mutta tietysti myös ensimmäinen tavoite on miellyttävä. Kaverit pelasivat hienosti, seisoin tapahtuman lopussa ja osin onneksi ”, 20-vuotias puolustaja nautti 4: 1 voitosta. Neljä vuotta sitten hän oli Liberecin vanhempien teini-ikäisten mestaruuskilpailussa, ja hän teki myös merkittävän merkin maajoukkueissa.

Alle 17-vuotias maajoukkue johti kapteenina ja suoritti saman tehtävän kaksikymppisenä. Jo 17-vuotiaana hän aloitti “aikuisen” jääkiekon pelaamisen Venetsian ensimmäisellä liigatilalla ja myös ensi-iltaan Extraligassa.Kaksi viimeistä vuodenaikaa hän vietti ulkomailla pelaamalla QMJHL-junioriliigaa Sherbrooke Phoenix -joukkueessa ja oli yksi joukkueen tuottavimmista pelaajista. Toistaiseksi hän on menestynyt hyvin, hän aloitti 16: ssa kahdestakymmenestä 1xbet valkoisesta tiikeristä ja sunnuntaina menestyi viimein sunnuntaina Karlovy Varya vastaan ​​jopa maalilla, kun hän johti neljänteen hyökkäykseen.

“Linjamme on pääosin siellä taistelemaan kiekkoja, lopettamaan taistelut ja antamaan joukkueelle energiaa. Olen erittäin iloinen siitä, että tavoite on vihdoin saavutettu, uskon ansaitsevan sen kovasta työstäni. Mutta olen erityisen tyytyväinen siihen, että voin säännöllisesti pelata Tiikerien ylimääräistä liigaa “, hän sanoi. Marek Zachar on todiste siitä, että he haluavat antaa nuorille pelaajille mahdollisuuden Liberecissä.Entisistä kulta-murrosikäisistä Ordoš ja Lakatoš sekä puolustaja Havlín ovat jo matkalla joukkueeseen. Zachar seuraa nyt, mutta tosiasiassa, että hän on kaksi vuotta nuorempi.

Neljännellä kaistalla hän pelaa toisen “nuoren kiväärin”, vain 18-vuotiaan Jan Jenikin kanssa. Heti passinsa jälkeen hän teki ensimmäisen ykkösmaalinsa. ”Puhuimme siitä paljon ja halusimme sitä paljon. Toivon, että teemme niin edelleen ”, Jeník sanoi, että se oli ensisijainen apu ylimääräisessä neuvottelussa muutoksen saavuttamiseksi.Yritämme yhdessä täytäntöönpanoryhmän kanssa auttaa häntä niin paljon kuin mahdollista ”, sanoi valmentaja Filip Pešán Zacharin palaamisen jälkeen Ještědiin. Check here: https://apostaslive.info