Opossumin utelias tapahtuma ja kielletty aika

Uutiset, että Peru-fanit ovat protestoineet kaduilla maan kapteenille asetetun dopingin kieltämistä vastaan, Paolo Guerrero, on saanut Fiverin innokkaasti hyökkäävän hyökkäävän jalkapallon Etelä-Amerikan puolelta ja ihmettelemässä jälleen kosteaa marsupialia. Saatamme ekstrapoloida liikaa Perun 1970-kampanjan asettamasta ennakkotapauksesta, mutta tiesit riskit, kun olet kirjautunut tähän guffiin. Tosiasia on, että 1970 oli Perun menestyksekkäin maailmanmestaruuskilpailu, ja sitä edeltää myös suosittu raivo vastaan ​​havaittua epäoikeudenmukaisuutta – ja sitä seurasi utelias tapahtuma ja kielletty aika.

Karsinnoissa 1970-turnauksessa Peru menetti 2-1 Boliviaan olosuhteissa, jotka johtivat siihen, että erotuomari tuli merkityksi mieheksi Liman tavoin.Venezuelan viheltäjä kieltäytyi yhdestä Perun tavoitteesta, lähetti pois kaksi perunalaista pelaajaa ja räjäytti perulaisen kirkon kulta-ajan, kun uudet termit keksittiin nopeudella 73 per minuutti vain virrata virkaa virkamiehelle.Vaikka Peru voitti tämän tappion ja jatkoi pelottavaa hyökkäävää jalkapalloa aina neljännesvälieriin saakka, jotkut ihmiset säilyivät tarpeeksi hymyillen, kun he lukivat kolme vuotta myöhemmin Venezuelan cupin ottelua Araguan ja Portugesan välillä, joka päättyi mayhemiin Sama erotuomari syytettiin viiden minuutin pituisesta kokoaikaisesta puhalluksesta, mikä johti raivokkaisiin Araguan pelaajiin, jotka lyövät hänet nyrkkeihin ja jaloihin, ja maalivahti Dario Castillo ilmoitti, että hänellä oli musta-korvainen opossum, joka tapahtui. joukkueet pyytävät Fifaa nostamaan Paolo Guerreron kieltoa positiivisen kokaiinitestin osalta Lue lisää

Nyt Fiver ei viittaa siihen, että englantilaiset tuomarit olisivat kiitollisia, koska ne eivät ole tarpeeksi hyviä, jotta heidät olisi valittu tämän kesän eettiseen MM-kisaan tai että on olemassa mahdollisuus, että marsupialit asennetaan aseina Venäjällä.Me vain huomaamme, että on olemassa hyviä ja huonoja tapoja kantaa kantaa ja Peru tuntui saaneen sen oikein vuonna 1970. Aragua, ei niin paljon.

Kaikki, joka tuo meidät takaisin Guerreroon, joka todennäköisesti on jättää Etiikan maailmancupin urheilulautakunnan päätyttyä maanantaina, että hänen kieltonsä testata positiivista kokaiinimetaboliittia bentsoyyliekgoniinia olisi pidennettävä kuudesta 14 kuukauteen. Cas hyväksyi, että pelaaja ei pyrkinyt saamaan etua, mutta säilytti hänen olisi pitänyt olla varovaisempi, pettymättä pelaajaa, joka oli selittänyt: ”Minulla oli aniksen teetä Perussa, koska minulla oli ruoansulatushäiriöitä, ja minulla oli musta tee sitruunan ja hunajan kanssa Argentiina, koska minulla oli flunssa.En syytä ketään, mutta aine olisi voinut olla purkissa tai kupissa. ”Itse asiassa pelaajan asianajajat ehdottivat, että ei ole mitään keinoa tietää varmasti, kun aine tunkeutui asiakkaan järjestelmään. löytyy kolmesta täysin säilyneestä 1500-luvulta peräisin olevasta Inca-muumiosta, jotka löytyvät vuonna 1999.Se leikkaa ilman jäätä, ilmeisesti.

Peruvilaiset ovat mobilisoineet Fifan muuten, kuten Ranskan, Tanskan ja Australian päälliköt. “Uskomme, että oikeudenmukaisuuden ja oikeasuhteisuuden vuoksi (…) Paolo, joka – kuten kaikki ovat samaa mieltä – ei saa huijata – pitäisi osallistua muiden ammattilaisten kanssa [Ethics] World Cupissa”, kirjoitti Hugo Lloris, Simon Kjaer jaCaltex Caltex Mile Jedinakeroo kirjeessä Fifalle.

Guerrero tapasi myös tällä viikolla Fifa overlord Gianni Infatinon kanssa. ”Fifan presidentti korosti, että välimiesoikeus on määrännyt seuraamuksen urheilulle sen jälkeen, kun itsenäisen Fifa-oikeudellisen elimen päätökseen on tehty muutoksenhaku”, Fifa voitti.

Onnea uutiset, Fifa ilmoitti myös tällä viikolla, että kaikki Venäjän pelaajat ovat selkeitä pelaamaan turnauksessa sen jälkeen, kun tutkimukset dopingin vastaisista rikkomisista ovat löytäneet “riittämättömät todisteet” kaikista kenenkään huijauksista pimeässä. >

“Olemme kuulleet eri asiantuntijoita ja päätimme ryhtyä toimiin, jotka ymmärryksemme eivät vaikuta Márqueziin” – Meksikon jalkapalloliitto selittää, että puolustaja Rafael Márquez kouluttaa nauhassa, jossa ei ole sponsoreita, jos koulutusta tehdään paketti, joka on embonzoned logojen kanssa, vaikuttaa jotenkin Yhdysvaltain valtiovarainministeriön tutkimukseen, joka koskee häntä väitetystä huumekaupasta.Hän kiistää syytöksen. Facebook Twitter Pinterest Rafael Márquez: Naomi Klein-hyväksytty. Valokuva: Yuri Cortez / AFP / Getty ImagesSUPPORT THE GUARDIAN

Guardianin harkittu, syvällinen journalismi – mikä ei ole tavallisesti näissä sähköpostiviesteissä – on tietenkin kallis, mutta meitä ei tueta. Jos arvostat journalismiamme, kannattaa tukea meitä tekemällä kertaluonteinen tai toistuva panos.FIVEЯ KIRJAT

”Erityisesti tässä on Englannin tiimi vuoden 1986 MM-kisoissa Paninin muodossa (tarroja ei leipää) ja niiden tarroja myös heidän seuroissaan.Mielenkiintoista on, että Chelsealla ei näyttänyt olevan sponsoria, Ipswichin kaupunkia sponsoroi pimeästi nimetty Radio Orwell ja Spurs näytti aikovansa varoittaa meitä, että vasemmalla puolella on tulossa pian ”- Noble Francis.

Big Websitein kattavuus lähetetään suoraan postilaatikkoosi joka perjantai lounasaikaan BST. On lisätty bonuksen ollessa ajoissa.Rekisteröidy täällä.BITS AND BOBS

Michel Platini on nostanut asemansa kansainvälisellä näyttämöllä ehdottamalla, että “vähän huijausta” käytettiin lisäämään Ranskan tapaamista Brasiliaan vuoden 1998 MM-kisoissa.

Radja Nainggolan on lähettänyt jokaisen lelun vaunustaan ​​täydellisessä parabolassa sen jälkeen, kun hänet ei ole sisällytetty Belgian joukkoon poistumalla välittömästi kansainvälisiltä. “Syy on taktinen,” haisteli Bobby Martínez, jonka taktiikkaan kuului kuitenkin Christian Benteke.

Adrien Rabiot on kertonut Didier Deschampsille, että hänen täytyy olla poissa basculesta, jos hän ajattelee olevansa Ranskan valmiustilassa listan sijasta pääjoukkueella, ja on lähettänyt johtajalle tuollaisen sähköpostin. ”Hän teki huonon päätöksen”, but, zut-alorsed ranskalainen FA-puku. Facebook Twitter Pinterest Ei.Valokuva: Franck Fife / AFP / Getty Images

Englanti kouluttaa joukkuettaan, miten heitä voidaan käyttää rasistisesti, kun pelot he voivat kohdistaa Venäjälle. Samaan aikaan uusi Englannin kapteeni Harry Kane sanoo mitään muuta kuin eettisen maailmanmestaruuskilpailun voittaminen ”ei ole tarpeeksi hyvä”, joten katsotaanpa, miten se kehittyy.

Argentiinan Sergio Romero jättää eettisen maailmanmestaruuskisan polven takana , mutta Mauro Icardi jättää sen valinnan-gahin jälkeen, kun hänet jätettiin Jorge Sampaolin 23-miehen listalle.

Will Smithin on tarkoitus tallentaa virallinen etiikan MM-hymni, jossa on reggaeton-tähti Nicky Jam, ja Kosovon dancehall EDM-laulaja Era Istrefi.STILL WANT MORE?

Kenenkään ei edes pelkää Ruben Loftus-Cheekia. Muista, kun Brasilia oli 7-1?Se oli hyvä. Kapteeni on nykyään melko tarpeeton, joten vain pisteitä Harry, kirjoittaa Paul Wilson.

Ja jos se on sinun juttusi… voit seurata Big-sivustoa Big Social FaceSpacessa. Ja INSTACHAT, TOO! AH, 2014