Mitä tapahtui stadionilla? Terroristit halusivat osua elää sisältä

Perjantain terrori-iskujen tasapaino, jota islamilaisen valtion väitti, on enemmän kuin uhkaava. Yhteensä 129 onnettomuutta: useimmat Bataclan-konserttisalissa, muut baarit ja ravintolat kuolevat.Stade de France räjähdyksiä soi kolme kertaa, kolme terroristit peräkkäin räjähti räjähteitä kehoaan, tappaen itsensä ja toinen henkilö.

“He yrittivät tunkeutua suoraan stadionin”, hän sanoi sunnuntai-iltana televisiossa France 2 valtiosihteeri Thierry BRAILLARD, joka valtion on vastuussa urheilua.

vahvistettu oli jo esillä L’Equipe: “He halusivat purkaa verilöyly on valkaisuainetta ja kauhu esityksiä jakautuen useaan miljoonaa katsojaa.”

Poliisi mukaan AP tunnistettu yksi hyökkääjät kuin Ranskan kansalainen Bilal Hadfiho.

“, kuten laitteiden, on kevyempi vyöt, he olisivat heidät tappanut on viisi tai kuusi ihmistä ja lisäksi parikymmentä noin haavoittuneita .Mutta ne olisivat aiheuttaneet kauhean paniikit, “AFP: n nimeämätön entinen Ranskan tiedustelupäällikkö sanoo. Kuitenkin jopa paniikkia, joko stadionin tai edessä, voi olla vakavia seurauksia…

Vaikka tunnettu ranskalainen sanomalehti L’Equipe ei tarjoa tiettyä lähdettä, eikä myöskään osoittaa tietonsa osalta tuotenimiä tai yksityiskohdista kuvauksessa se toimii uskottavasti. Hän kuvailee, kuinka hän vastasi Ranskan presidentti Francois Hollande ja miten päätettiin, että peli on saavuttanut.

rakennuksia maailmassa merkkinä solidaarisuudesta Pariisin kanssa valaistus värit Ranskan lipun.Kuvassa Petrin torni ja kaupungintalo San Franciscossa, värit, kunnia ja Sydneyn oopperatalo.

Mitä perjantai-iltana tapahtuu?

Mukaan Wall Street Journal, joka perustuu väitettyyn todistuksen yksi vartijoista ja jonka tiedot myöhemmin siirtyivät useisiin tiedotusvälineisiin, yksi pommittajista oli lipunmyynti. Yllä mainittu järjestäjä paljasti sivuston mukaan räjähteet vain henkilökohtaisen kierroksen aikana ja hyökkääjä ampui yrittäessään paeta.

“Tutkimuksen näkökulmasta, mitä he tekivät, ei ollut paljon järkeä”, AFP sanoo nimettömänä poliisin lähteenä. “Kun joku haluaa tehdä verilöylyn, he löytävät yleisön saapumisen tai lähdön. Niin pieni on ihme. ”

” Ilmeisesti noin klo 21.20 heidän on koordinoitava Bataclanin kanssa.Todennäköisesti ei sinne, missä ne ovat, ja räjäyttää sovittuun aikaan “, hän lisää, hän sanoi entinen tiedustelupäällikkö. “Meidän täytyy odottaa tutkimuksen tulokset, yritämme ymmärtää, mitä he tekivät.”

kertaa hyökkäykset ovat hieman erilaiset, usein viittaa 21,20 ja 21,30. L Equipe -raportti 21.17, joka vastaa otteluvedon ajankohtaa. Räjähdys kuullaan 17. ja 20. minuutilla.

“Ensimmäisessä räjähdyksessä ajattelimme, että joku soitti suurella petalla. Lisäksi kun mahdollisuus tuli, niin me vedetään takaisin kulun ottelun, “todistaja kertoi Le Monde. “Se jatkui normaalisti”, sanoi AFP-fani Ludovic Klein, joka otti kymmenenteen poikaa stadionilla.Jotkut katsojat myöhemmin kertoo uutiset matkapuhelimeen, toiset kauemmaksi ajatus.

Samalla Francois Hollande kuvauksen, mitä oli tekeillä. Laatikkoon kuuluu yksi vartiolaitoksen jäsenistä, ja Ranskan presidentin edessä oleva selkeä ilmaisu on kaunopuheinen. Hollande pysyy kahden minuutin ajan paikallaan, ennen kuin katoaa toimistoon juuri alustan takana. Sisäministeri Bernard Cazeneuve, joka ei ollut vieraiden joukossa, tuli keskustasta stadionille.Jo nyt on selvää, että kukaan ulkopuolinen: stadion on tällä hetkellä niiden mukaan turvallisin paikka.

“Tämä päätös helpottaa seuraava peli – se, joka johtaa ulos poliisien ja santarmien”, kertoo L’Équipe. “Kuka tietää, jos neljäs salamurhaaja aikoo tehdä sen?”

Mutta täälläkin myös tutkijat epäilevät. “Kolmas salamurha ampui sokean kadun alussa. Ikään erottaa muista kuin tappavia painanut nappia “AFP lainasi lähde poliisille. “Yritimme saada mahdollisimman paljon tietoa, mutta emme olleet kovin onnistuneita. Tuolloin stadionin ollut noin liikaa ihmisiä. ”

Pian kymmenen illalla takaisinveto auton Hollande ja Cazeneuve.Sisäasiainministeriö tapaa pääministerin Manolo Vallsin.

Hiljainen kenttä häiritsee leipää, että joku heittää lautaselle. Siksi järjestäjät avaavat portit valtameren ja nurmikon välissä, missä fanit ovat pelossa. Jotkut ottavat kuvia, muut selvittävät, mitä tapahtuu, toiset huutavat pelosta. Stadionin lähdössä.

Lähes rauhassa. Sinun jälkeen. Jotkut laulavat ranskalaisesta himosta.

Jos alkuperäinen pelottava suunnitelma tuli ulos…