Unibet sportfogadás online

Claudio Ranieri elvárja, hogy a Leicester City új feltételeket állapítson meg Danny Drinkwater-szel, mivel a Premier League bajnokok felhívják a figyelmet egy másik kulcsszereplő jövőjének Unibet rangsorolására, miután Riyad Mahrez új szerződést írt alá.

Drinkwater-nek alig két éve maradt a jelenlegi üzletében, és Ranieri biztosnak tartotta, hogy hamarosan megállapodásra jutunk az angol nemzetközi képviselővel.A múlt hónapban Ausztriában a klub szezon előtti edzőtáborában beszélt, Drinkwater elmondta, hogy „szeretni fog Unibet sportfogadás online elkötelezni” a klubnak. Stuart James Bővebben

Ranieri azt a benyomást keltette, hogy egy közlemény hamarosan megtörténik. – Azt hiszem, Drinky nagyon, nagyon közel van – mondta a Leicester vezetője. – Nagyon elégedett vagyok Drinky-vel. Fantasztikus szezonja volt, és biztos vagyok benne, hogy javulhat. Nagyobb bizalommal Unibet bónusz rendelkezik. Ez az egyetlen év, amikor majdnem minden meccset játszott. A karrierjét itt is meghosszabbíthatja. a múlt szezonban a címre vezetett.N’Golo Kanté, aki múlt hónapban csatlakozott a Chelsea-hoz egy 30 millió fontot meghaladó üzletben, Ranieri elismerte, hogy a francia távozás meglepetéssel vette fel.

Azt kérdezte, hány játékos elképzelte, hogy elveszíti nyáron Ranieri válaszolt: „Ha őszinte vagyok, senki. Azt hittem, mindenki le akar maradni Leicesterben, és továbbra is Unibet harcolni fog. Hibáztam. El akart menni. Kanté befejeződött. És ez most már nem kifogásolható, mert nincs Kanté. ”

A Mahrez a Jamie Vardy nyomában lépett az új négyéves ügylet megegyezésével, és Ranieri reméli, hogy a nemzetközi Algéria még nagyobb szabadságot most, hogy a Unibet potenciálisan nagy horderejű spekulációról van szó. „Minden a sportoló jellegétől függ. Olyan karakter vagyok, ahol semmi különös nem engem.A munkámra összpontosítok, és remélem, hogy a játékosok is. De talán Riyad most már egy kicsit szabadabb lehet, mondta Ranieri.

Ranieri azt mondta, hogy beszélt Schlupp-szal, és azt állította, hogy a játékos azt Unibet mondta neki, hogy Leicesterben akar folytatni. – Velünk marad, nagyon boldog. És örülök, ha van ilyen álláspontom – fontos, hogy sok minőségi játékos legyen.