Epäonnistui alku. Berdych ei päässyt Federerille mestaruusturnauksessa

Berdych aloittaa kauden päällä kuudenneksi peräkkäin, mutta ryhmässä hän taistelee kolmen vastustajansa kanssa negatiivisella saldolla. Federerin ensimmäisessä taistelussa – kuusikymmentäyhdeksän voittaja – hän yksinkertaisesti ei, ja hän taas alkoi voittaa turnauksen.

Sinun täytyy todennäköisesti kolmannen välierissä urallaan kiivetä loput kaksi ryhmän jäseniä tiistaina osuma Japanin Nišikoriho ja torstaina maailman ykkönen Novak Djokovic.

Joten hänellä on lähetystyö hänen edessään. Hän tietää nyt hyvin, että jos hän näyttää samanlaisen suorituksen Federerille, hänellä ei ole mahdollisuutta.

“Se ei ollut paras päivä minulle. Toisaalta hän sai hyvän suunnitelman ja vielä paremmin hän onnistui täyttämään sen.Hän soitti erinomaisen ottelun, uskoo voimakkaasti rytmin, soitti suurella vaihtelulla. Se oli äärimmäisen vaikeaa. Mutta turnaus on pitkä. Se on silti vain ensimmäinen peli ja hänen on taisteltava “, sanoi Berdych Radiozurnal. “Toiset ottelut ovat hyviä täällä. Tätä tarvitaan mahdollisimman nopeasti päästäsi. “Koti

lupaavan alun jälkeen nopeasti loppuun

Ensimmäisen sarjan avainhetki oli 4: 4. Pallo ei ylittänyt bändin voiton jälkeen ja Berdych joutui vaikeuksiin – 0:30.Pudotettu pallo autoon ja toinen anteeksiantamaton virhe tuonut Federerin himoittu tauko. Sveitsin ilmiö piti palvelua helposti ja valitsi ensimmäisen sarjan.

Maailmanpalkinnon merkintä ei ollut niin suvereeni.

Vaikka O2-areenalla hän tunsi enemmän Baselin kuin Lontoossa, hän oli hyvin epävarmana ensimmäisistä vaihtoehdoista. Berdych otti johdon toisessa pelissä, kun Federer teki kaksi bittiä peräkkäin. Sveitsin Champion Näkemätön!

Palvelu otettiin kuitenkin myöhemmin takaisin ja tšekkiläinen alkoi soittaa. Hän ei ole kaipaan, Berdych on kovaa rohkeutta ja odottaa virheitä, jolla on suuri liike tuomioistuimessa ja ennakoinnissa.Virheet, jotka ovat tulleet, kuten on sanottu.

Federer voitti ensimmäisen 6: 4-sarjan ja meni hyvin seuraavaan, jossa hän heti nosti Berdychin palveluksen. Hän rakensi lyönnin 4: 0 ja asettaa ja koko peli johti helppo voitto. Tuomioistuimessa ei ollut paljon tekemistä 69 minuutissa.

Djokovic Nišikoriho pyyhkäistään kaksi

ensimmäinen peli ryhmässä tulee Smith pelasi iltapäivällä ja maailman johtaja Novak Djokovic murskasi selvästi Kei Nišikori 6: 1 ja 6: 1.

Djokovicin suvereeni voitto on vahvistanut suurimman suosikin roolin voittaakseen otsikon. 28-vuotias serbilainen pelaa hyvin ja on laajentanut voitto-sarjansa 23 ottelulle.

“Epäilemättä se näytti parhaan suoritukseni kaudella.Pelasin huippukunnossa, se oli uskomatonta “hän riemuitsi Djokovic ottelun jälkeen, jota ennen molemmat pelaajat minuutin hiljaisuuden uhrien kunniaksi perjantain terrori-iskujen Pariisissa.

” Hän soitti uskomattoman, seurauksena hävetä. En voinut tehdä mitään. Olin mitään mahdollisuuksia “, myönsi Nišikori.

Serbian tennistähti tähtää tämän vuoden turnauksen voiton yhdestoista ja viimeinen kausi ATP voi voittaa neljättä vuotta peräkkäin. Lontoon O2 Arena lyömätön vuodesta 2011.

kovalle pinnalle hallissa jo kilpailija 38 peräkkäisen ottelunsa lokakuusta 2012 alkaen.Kysyi, miten hän voisi ovelampi kilpailijat, Djokovic ottelun jälkeen yksi toimittajat sanoi: “Jos tietäisin, en kerro teille, että voit olla varma.”