Sportingbet : miksi Englanti ja Saksa voisivat vielä mennä ryhmätasolle

Ainakin oli vain yksi as-it-stands -taulukko. Tarvitsemme vähintään kaksi, jotta voisimme tuntea tämän viikon ottelun Euro 2016: ssä: yksi asiaan liittyvästä ryhmästä, joka näyttää kuudelle kolmannelle sijalle sijoitetut joukkueet. Laajennus 24: een joukkueeseen, joka on luonnollinen numero cup-kilpailulle, tarkoittaa, että neljä näistä kolmannen sijan joukkueista Sportingbet online ovat oikeutettuja viimeiseen 16. Uefa tulee varmasti käsittelemään sitä tulevaisuudessa lisäämällä turnausta 32 joukkoon – ja sitten rahaa jos se voi saada ylimääräiset hebridit, Sheppen ja Ibizan saaren jäsenyhdistyksiksi – mutta tällä hetkellä se tarkoittaa epätasapainoista järjestelmää.

Koko asia on melkein monimutkainen toimimaan. Toisen ottelukierroksen lopussa Ukraina lopulta poistettiin, ja vain Espanja, Italia ja Ranska pääsivät läpi.Kun he aloittavat maanantaina, Englannissa on 12 potentiaalista vastustajaa 16 viimeisestä maasta, Saksasta Islantiin. Jos he pääsevät läpi. Englannissa ja Saksassa, niiden ryhmien kärjessä, joissa oli neljä pistettä, voisi silti mennä ulos; Turkki, turha ja menestys, voi silti käydä läpi. Nykyisessä järjestelmässä on mahdollista edistyä voittamatta peliä ilman pisteytystä maalista tai kahden ensimmäisen pelin menettämisen jälkeen. Ja vielä, vaikka se voi olla vastoin elitikilpailun henkeä – vähemmän “yksi väärä liikettä ja olet historia”, enemmän “yksi oikea liike ja teet historiaa” – se tulee tekemään harvoin Sportingbet apostas dramaattisia muutamia päiviä , puhumattakaan loputtomista vitseistä boffiinista.

Viimeiset ryhmäpelit ovat porrastettuina neljän päivän ajan, ja kaikki 12 ottelua ovat potentiaalisesti sidoksissa toisiinsa.Joillakin joukkueilla ei ole omaa kohtaloaan; pahempaa, he eivät edes tiedä, kenen kädet ovat mukana. Sunnuntai-iltana saavutetun tavoitteen merkitys ei välttämättä ole ilmeinen vasta keskiviikkoon saakka. Se ei voi olla kauan ennen kuin ryhmä nimittää permutaatiot. Irlannilla on etu viimeisenä pelissä, koska he tuntevat pienen ihmeen luonteen, jonka he tarvitsevat. Muiden ryhmien ryhmät voivat joutua tekemään koulutetun arvan siitä, mitä he tarvitsevat. Se on tarpeeksi ripeä, kun olet riippuvainen muista tuloksista – kysy Steve Lomasilta, entinen Manchester Cityn keskikenttäpelaaja, joka taistelussa muiden pelien takia auttoi varmasti puolustamaansa pudotusta vuonna 1996 pitämällä palloa kulmapulmalla – mutta se on toinen asia on täysin riippuvainen sellaisten pelien tuloksista, jotka eivät vielä ole vielä tapahtuneet.Kun Englannin krikettiryhmä pelasi viimeisen poolipelinsa vuoden 2003 MM-kisoissa Australiaa vastaan, he tiesivät voivansa voittaa ja menettää tai menettää ja käydä läpi. He jakoivat erot: he menettivät pelin, jonka heidän olisi Sportingbet live pitänyt voittaa ja menivät ulos muiden tulosten takia päivä myöhemmin. Kuten käy ilmi, voitto olisi voinut saada ne läpi. Euro 2016 -järjestelmää käytettiin, kun maailmancupissa oli 24 joukkuetta vuosina 1986-1994 ja tuotti hetkiä farssiin, neroihin ja sydänsukkeeseen. Maailmancupin kurjuudessa kaikki tiet johtavat Skotlantiin.Heidät poistettiin tehokkaasti Italiasta 90 kolmesti 24 tunnin aikana – ensiksi kun he menettivät 1-0 Brasiliaan C-sarjassa hämmästyttävän vammoajan jälkeen Cláudio Taffarelista. silloin kun Uruguay voitti ryhmän Etelä-Korean Etelä-Korean voitonvoittajana (ilman että Skotlanti ja Itävalta olisi voittanut paljon nähdäkseen, kuka kävi läpi); ja lopulta, kun Niall Quinnin tasoittaja Irlannin tasavallalle Hollandia vastaan ​​ryhmässä F vahvisti, että Skotlanti todellakin siirtyisi kotiin liian aikaisin. Se ei ole epätoivo; se on toivoa.

Joillekin toivoa palkitaan. Kolmannen paikkajärjestelmän avulla joukkueet puristavat kissa-läpän, äläkä kiinnitä takaluukkua. Vuonna 1986 Bulgaria ja Uruguay ottivat vastaan, vaikka eivät voittaneet peliä, ja Uruguayn tapauksessa menetti 6-1 Tanskasta.Italiassa 90 Kolumbia tarvitsi tasapeliä viimeisten 16 sijalle ja menetti 1-0 Länsi-Saksasta, kun ottelu meni loukkaantumiseen. Heidän anonyymi leikekuvaaja Carlos Valderrama oli parhaillaan saamassa rikkaasti ansaittua bollocka suurelta BBC-kommentaattorilta Barry Daviesilta, kun hän yhtäkkiä tuotti nerokkaan läpikulun, joka antoi Freddy Rinconon tasoittaa.

Piirtämiseen ei ole enää tilaa osia, jotka tapahtui Italiassa 90, päättäen, mitä Länsi-Saksa olisi hakannut Hollannissa ja Irlannin tasavallassa seuraavalla kierroksella. Jos joukkueet saavuttavat taso päästä päähän, maalieroihin ja lähipäivinä saavutettuihin tavoitteisiin, joukkue, jolla on harvoin kurinpidollisia pisteitä, käy läpi. Jos se on myös yhtä suuri, kerroin on kliitsijä.Mutta jos kaksi joukkuetta viimeistelisi pisteitä, maalieroja ja maalipisteitä, jotka oli saatu maalaten toistensa kanssa lopullisessa ryhmäpelissä, kuten Hollannissa ja Irlannin tasavallassa vuonna 1990, olisi rangaistuspotkukilpailu päättää kuka läpäisee. Onneksi kollektiiviselle järjettömyydellemme tämä ei ole mahdollista tällä kertaa kahden ensimmäisten sarjapelien tulosten vuoksi. On kuitenkin mahdollista, että joukkue voidaan poistaa 96. minuutin keltaisen kortin takia, mikä olisi kapea muutos rangaistuspotkussa, ja kirjakaupoille ja matkatoimistoille on loistava tilaisuus saada oma Pizza Hut -tyylinen mainos. On myös mahdollista, että viimeisellä ottelullaan 1-0 jäljellä oleva joukkue voisi työntää taajuuskorjainta, jonka lopulta he eivät tarvitsisi, ja anna sitten toinen tavoite, joka laukaisi heidät.Teet matematiikan.

Ei, tee maths.Euro 2016: mitä Englanti, Wales, Irlanti ja Pohjois-Irlanti tarvitsevat? Lue lisää