Niin kauan, tikkarit! Japani surkee World Cupin psyykkisen mustekalan tappamista

Huolimatta siitä, että ennustettiin oikein Japanin kolmen ensimmäisen maailmancup-ryhmän ottelun tuloksia Venäjällä, Rabio ”psyykkinen” mustekala ei todennäköisesti voinut ennakoida paljon suuremman seurauksen tapahtumaa: omaa kuolemaansa.

Yksi Twitter käyttäjä spekuloi, että Rabion ”murha” oli tuominnut Japanin heidän sydäntäsärkevään tappioonsa Belgiaa vastaan ​​maanantaina kieltäen heidät paikasta puolivälierissä.Alienien älykkyys: meritursojen ja muiden pääjalkaisten Sportingbet ylimääräinen mieli Lue lisää

< p> Vaikka toiset pitivät murhaa liian voimakkaana sanana kalastajan teoista, yksi oli yhtä mieltä siitä, että Rabion lähettäminen oli huonoa karmaa: “Tämä on Octopusin kirous ja he eivät voita WC: tä vielä toisen vuosisadan ajan!”

Rabio oli osoittautunut täydelliseksi tapana sen jälkeen, kun hänet pyydettiin Obiran rannikolta Pohjois-Japanissa vähän ennen kuin Samurai Blue veti iskun 2-1 voiton Kolumbian yli.

Sen jälkeen kun hänet oli sijoitettu muovialtaaseen. Kimio Abe, joka tarttui häneen, Rabio siirtyi varkaasti towaan rds yksi kolmesta laatikosta, joka edustaa voittoa Japanille, tappiota ja tasapeliä, ja ennustaa asianmukaisesti joukkueen voiton Kolumbiasta, sen tasapeli Senegalin kanssa ja tappion Puolaan.Facebook Twitter Pinterest Mystic Marcus -sika ennustaa Englannin voiton ITV: n tämän aamun tiistaina. Marcus on kolme kolmesta Englannin ennusteista tähän päivään mennessä, joten älä koputa sitä. Valokuva: Ken McKay / ITV / REX / Shutterstock

Mutta kun Japani valmistautui pelaamaan Belgiaa, Abe paljasti, että oletus oli tapettu ja myyty meren antimina paikallisilla markkinoilla pian sen jälkeen, kun se oli oikein ennustanut tuloksen Puolan ottelu.

“Olen iloinen siitä, että kaikki Sportingbet ennusteet osoittautuivat oikeiksi ja Japani siirtyi jatkamisvaiheeseen”, Abe kertoi Mainichi Shimbun -lehdelle. “Toivon, että Rabion seuraaja tippaa tarkasti kaikkien pelien tulokset ja Japani voittaa maailmancupin.”

Sitä ei pitänyt olla.Valmentaja Akira Nishinon joukkue voitti kuitenkin miljoonia neutraaleja, jotka katselivat televisiosta ympäri maailmaa, samoin kuin kiitosta fanit takaisin kotona, jotka olivat seuranneet ottelua keskellä yötä, ja kehotti kauppoja myymään “jalkapallo krapula” -sarjoja, jotka käsittävät kofeiinipitoiset energiajuomat ja vahva mintukumi. Facebook Twitter Pinterest Oraakkeli Achilles ennustaa Brasilian voiton vuoden 2018 maailmancup-ryhmän vaiheessa Costa Ricaa vastaan.Valokuva: Peter Kovalev / TASS

“Kun otimme johtoaseman, luulin, että aiomme voittaa”, kertoi yliopisto-opiskelija Nao Okada, joka purskahti kyyneliin Tokion urheilubaarissa ottelun päättyessä. “Se sattuu, mutta se oli todella hyvä peli…Haluan, että Japani jatkaa pelaamistaan ​​seuraavalla kerralla”, hän kertoi Reutersille.

Nishino, jonka joukkue on maailman 61. sijalla, kertoi Sportingbet welcome bonus ottavansa vastuun. tappion takia.

“Kun tavoite myönnettiin, syytin itseäni ja kyseenalaistan taktiikkaani”, hän sanoi Kyodo-uutisten mukaan. ”Tuloksesta olen erittäin pettynyt. Olen tuhoutunut. ”