Vincent Kompanyn hauraus jättää hänet pelin julmaan todellisuuteen

On ehdottomasti hämmästyttävää, että Kompanyn pelit ovat jääneet vaille, hänen vammojensa toistuvuus ja näennäisesti loputtomat rehabirutukset, comebackit, rikkoutumiset ja pettymys pettymyksistä, eikä sitä voida pitää painottamana epäilystä siitä, että klubi Cityn kunnianhimoisuudet päättävät lopulta, ettei ole mitään keinoa takaisin. Kompanyn 14 erilaista vasikanvammoa on ollut 333 päivän poissaoloa Manchesterissa. Muiden vaivojen joukossa on ollut kuusi poissaolon loitsua, joissa on nelinkerrosongelmia, neljä nivusongelmia ja kolme sekä polven että reiden vammoja. Elokuun 2014 jälkeen Kompany on menettänyt täsmälleen puolet Cityn ensimmäisen joukkueen tehtävistä.Se on julma asia sanoa, mutta Roberto Mancinilla oli väärä mies, kun Micah Richards sattui yhteen peliin ja italialainen, joka näytti kaiken tunteen, josta hän oli tunnettu, kosketti lasia hänen edessään. “Swarovski”, hän sanoi – pelaaja oli valmistettu kristallista.

Pep Guardiola ei ole niin mustelmia julkisissa lausunnoissaan, mutta se olisi helppo ymmärtää, jos Kompany on täynnä turvattomuutta, kun otetaan huomioon nopeus, jolla Kaupungin uusi johtaja on siirtänyt Joe Hartin pois tiloista, varjostanut Yaya Touréa ja tehnyt selväksi, ettei hän ole edistynyt. Guardiola ei edes ilmoittanut Tourélle – pakollinen poiminta, jos kysyit tämän kirjeenvaihtajan suurimman koskaan kaupungin XI – hän ei ollut klubin Mestarien liigan joukkueessa.Hän on pyytänyt anteeksipyyntöä pelaajan asiamieheltä, mutta tekisikö se todella eroa, jos ajatellut, ylimielinen, itsekäs, kurja, roskakielinen Dimitri Seluk – ja nämä ovat vain hänen hyviä pisteitä – lähettivät hänelle kukkia joka päivä ensikuussa? Totuus on, että Guardiolalla on nolla pelata Touréa. Hän taipuu kenellekään. Ja jos Kompany ei ole huolissaan, hän todennäköisesti pitäisi. tulee epäsuotuisasti vertaamalla pelaajaa, joka kävi läpi hänen työelämänsä nimeltä Sicknote.Darren Anderton vihasi tätä lempinimeä ja hyvällä syyllä pitäen mielessä, että hän teki 299 huippuluokan esiintymää Tottenham Hotspurille – klubin ennätys, uskokaa tai älkää, Premier League -kaudella ja enemmän kuin Gareth Bale ja Hugo Lloris. p>

Kompanylla on huonompi läsnäolotietue, kun taas Andertonin maine heikkeni Euro 96: n ja vuoden 1998 MM-kisojen aiheuttamien vahinkojen vuoksi. Hän pelasi todellakin, kunnes hän oli 36-vuotias.Kuitenkin, kun hän palasi White Hart Laneen vieraana viime kaudella, puoliaikainen ilmoittaja ei voinut vastustaa vitsi siitä, että hän ei sovi tarpeeksi osallistuakseen crossbar-haasteeseen.

Kompanyn tapauksessa se ei ole helppo kyseenalaistaa Guardiolan menetelmiä 10 suoran voiton takana, mutta onko kaupungin johtaja todella järkevää odottaa, että pelaaja, jolla on pahin loukkaantunut ennätys Premier Leagueissä, pelaa täyttä ottelua ensimmäisellä esiintymisellään viisi kuukautta? Viime viikonloppuna Guardiola puhui siitä, että 30-vuotias on valmis vaihtamaan 15-20 minuuttia.Jotain selkeästi muuttunut ja EFL Cupin tie Swansea Cityssä oli viimeisimmissä hetkissään, kun Kompany meni alas tuohon tuttuun pilkkaan – alas laskettuun päähän, kädet polviin, täynnä ahdistusta, tällä kertaa toisen niveltulon takia. Read more info

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun sanottiin, että kaupunki oli ylittänyt pelaajansa. ”Normaalisti saat aikaa asettua takaisin, ehkä pelata pari harjoituskilpailua ja saada itsellesi 100% oikeus”, Kompany, joka oli jäänyt lähes viiden kuukauden viime kauden jälkeen, sanoi palatessaan puolelle maaliskuussa. Ei kuitenkaan tällä kertaa. Sen sijaan johtaja, Manuel Pellegrini, pani hänet viiden pelin läpi 16 päivässä pelaten joka minuutti.Kuudes, kolme päivää myöhemmin, oli toinen osuma Mestarien liigan sitomisesta Dynamo Kiivaa vastaan, kun kaupunki oli yhtä hyvä kuin läpi ensimmäisen, koska hän pelasi ensimmäisen pelin Ukrainassa. Pellegrini ei nähnyt sitä mahdollisuutena levätä pelaajaa, ja seitsemän minuuttia Kompany tunsi kipun merkkivalon hänen alareunassaan. Hän on onnistunut vain kahdessa täydessä pelissä, ja se on huonoa hallintoa ja epävakautta.

Mitä ei ole tullut aikaisemmin, on se, että Manchesterin derbyn rakentamisessa kaksi viikkoa sitten hän ja Aleksandar Kolarov, pelaajien joukosta, jotka ovat ottaneet Kompanyn paikan, törmäsivät koulutuskenttään. Se ei näyttänyt häiritsevän kaupunkia liian pahasti, ja se oli eräänlainen vastakkainasettelu, joka usein tapahtuu jalkapallossa – myöhäinen ratkaisu, vihaiset sanat ja sitten muutaman sekunnin ajan kaksi pelaajaa, jotka kohtaavat toisiaan kuin sotivat stagit.Silti oli epätavallista, että Kompany oli mukana, eikä se olisi täysin yllätys, jos se olisi osittain sidoksissa hänen tämänhetkisen tilanteensa painotuksiin. ei-jalkapalloilija. Järvi oli äärimmäinen tapaus eri aikakaudelta, jossa oli sotkuinen polvi, joka lopulta päättyi loistavan lupauksen uraan 27-vuotiaana.Hänen kirjansa, en ole oikeastaan ​​täällä, on pakottava lukema ja varsinkin silloin, kun hän puhuu otteluiden kääntymisestä Cityyn, ja rituaali kidutusta, kun katsotaan, että muut pelaajat loppuvat taivaansinissinsä paikoissaan, kun hän mietti, onko hän olisi koskaan saanut tämän etuoikeuden uudelleen.

Järvi pyrki välttämään pukuhuoneen kuin rutto, koska ”se, että sinulla on nolla joukkueen osallistuminen ja olet perehtynyt physio-huoneeseen, saa sinut tuntemaan itsensä ulkopuoliseksi Hän oli niin vaikeaa katsella pelejä, joita hän yrittäisi häiritä itseään, vaikka se merkitsisi puhelinnumeroiden muistamista mainostauluihin tai etsimään kuuluisia kasvoja väkijoukkoon. Lisää tästä

Joskus häntä pyydettiin suorittamaan puoliaikainen vedos yhdellä Maine Roadin sviiteistä.Kannattajat kysyisivät, milloin hän voisi jälleen istua, ja hän menisi autopilottiin. ”Haluaisin vetäytyä luotettavasti takaisin kuuden viikon vastaukseen, vaikka minulla ei ollut aavistustakaan, milloin – tai jos – olisin koskaan aikoo pelata uudelleen.” Yksi autografi-metsästäjä lähestyi häntä pyynnöstä: ”En voi näette koskaan pelaavan uudelleen, kaveri, mutta voisitteko allekirjoittaa tämän pallon minulle joka tapauksessa? ”Toinen ikimuistoinen rivi oli:” Eikö mielestäsi olisi työtäsi, Lakey, että maksetaan vittuakseen kaikki. ”

At yksi kohta poliisi löysi järven moottoritien sillalla.Hänellä ei ollut aikomusta hypätä, mutta hänellä oli täysi puhallus ja hänen tarinansa on saanut minut ymmärtämään, että meidän kaikkien pitäisi ymmärtää hieman, kuinka vaikeaa on olla eliitti jalkapalloilijalle, jonka elin toistuvasti epäonnistuu. p>

Kompanyn tapauksessa hän puuttuu juuri Abu Dhabin aikakauden kohdalta, kun klubi voi aloittaa jännittävimmät seikkailunsa. Hänen huipussaan hänellä oli oikeutettuja väitteitä, joiden mukaan heitä pidetään ylimmässä puolivälissä Premier Leagueissä.Mutta nämä päivät tuntevat jo kauan sitten, ja jalkapallon elämän ankara todellisuus vaikeuttaa optimistisuutta hänen puolestaan. Ainakin Barton voi nauraa itselleen.

Suosikkini osa Joey Bartonin omaelämäkertaa liittyy hänen siirto Newcastlesta QPR: hen, ajo Lontooseen täyttääkseen muodollisuudet, kun hän ja hänen edustajansa Willie McKay saavat 10 minuutin kuluessa klubin harjoittelupaikasta, ja puhelu saapuu vihdoin, kun pelaaja on odottanut koko uransa. p>

Jos olet seurannut Bartonin äskettäisiä lausuntoja, huomaatte, että hänellä on vähiten sanottuna melko antelias näkemys omasta kyvystään (ja on selvää, että meille kaikille on mysteeri, ettei hän ole voittanut 100 Englannin lippua) osa tätä kaikkea valloittavaa keskikentän kumppanuutta Steven Gerrardin kanssa, jonka hän aikoi odottaa).

Siksi ei ole selvää, että tällainen lahjakas pelaaja pääsee QPR: hen, kun joku näistä lahjoista olisi varmasti soveltuu paljon paremmin yhdelle parhaista seuroista.Mutta sitten, yhtäkkiä, puhelin soi ja Barton istuu matkustajan istuimessa, mutta ei huomaa, että “Sir Alex” ilmestyy hänen edustajansa puhelimeen.

Muutaman miellyttävän jälkeen menestynein yrityksen johtaja pyytää, että hänet viedään Bartoniin ja että tuttu Govan murtautuu rivin toiselle puolelle. ”Olen nähnyt, mitä olet Sky-palvelussa. Älä mene tekemättä mitään typerää. Miksi et tule tänne ja meillä on keskustelu? ”

Kaksi miestä puhuvat Bartonin mahdollisesta roolista Old Traffordissa, hänen tavoitteidensa laajuudesta ja siitä, mitä he voivat saavuttaa yhdessä ennen Ferguson-renkaita lupaus lajitella rahat. ”Halleluja!” Barton kirjoittaa. ”Lopulta iso klubi ja suuri johtaja olivat tulleet aisteihin.Annan Manchester Unitedin keskikentän hieman purra, kiireellisen ruiskutuksen. ”Mitä odotat?” Kysyin McKaylta. “Käännä verinen auto ympäri.” ”

Se oli se kohta, jonka McKay ei voi enää pitää teeskentelyssä, räjähtää nauruun ja selitti, että hänellä oli kaveri nimeltä Joe, jonka vaikutelma oli Fergie, joka oli lähellä täydellisyyttä . “Ei olisi verhosoittoa Vanhassa Traffordissa, Unelma-teatterissa”, Barton pahoittelee. ”Minun määränpääni oli hukkunut entinen opiskelijoiden urheilukenttä Heathrow’n lentoreitillä.”

Jos mitään muuta, se osoittaa, että hänellä on kyky nauraa itselleen.

Se muistuttaa kuitenkin minua Fergusonin todellisista tunteista, kun pelaaja oli yhteydessä muutama vuosi sitten Old Traffordiin.Ferguson näytti hämmentyneeltä. ”Minkälainen johtaja he ajattelevat olevani?” Hän kysyi kyseiseltä sanomalehdeltä.