Yksi ongelma: kukaan ei tiedä mihin porteihin kaikki tavoitteet lentävät

Joku sanoo, että olemme jo nähneet kaiken tämän. ”Fulham” myös käytti rahaa ja lupasi myös kovan palautuksen, mutta niin ei tapahtunut. Totta, jos lontoolaiset olisivat liian helppo kutsua veteraaneja, joita kukaan ei tarvitse – muista Schürrle -, Villa olisi voinut luottaa liian helposti Bruggen, Kasympashan ja Brentfordin rekrytointeihin.

Toiset alkavat löytää vikaa Smithin rohkeasta pelityylistä, joka tuskin sopii joukkueelle, joka juuri syntyi Championship-suolla. Ydinsukellusveneiden todellisuudet on helppo unohtaa katsomalla Bournemouthia. Itse asiassa on jotain pelättävää: joukkueen ainoa vakava keskikenttäpelaaja on edelleen hyvin nuori eikä ole testattu. Marvelus Nakamban tilanne joukkueessa on edelleen käsittämätön – näyttää siltä, ​​että hänet ostettiin enimmäkseen vaihtoon.

“Villa” menestyksen ennustaminen uudella kaudella on erittäin vaikeaa. Smithissä ei kuitenkaan ole epäilystäkään siitä: Birminghamissa hän teki vain mitä toiminut kaaoksen olosuhteissa. Maaliskuusta huhtikuuhun hänen seurakuntansa saavuttivat kymmenen voittoa – ja kaikki kiitos hyökkäävästä pelistä, jossa alueellinen hallitsevuus ja tyylikäs pass-peli asetetaan etusijalle. Lokakuussa 2018, kuukausi hänen nimityksensä jälkeen, “Villa” sidottu ”Nottinghamiin” – 5: 5. Kyllä, hän valitsee hyökkäävän pelin – fanaattisesti. Ja tämä oli pelaajille eräänlainen kulttuurisokki – emme kuitenkaan väitä, että tämän vuoksi 14 ihmistä on jo poistunut listasta siitä hetkestä lähtien. Nyt päivitetty Aston Villa on täysin erilainen joukkue: puolet joukkueesta ei ollut työskennellyt Smithin kanssa aiemmin. Se odottaa vaikeaa sopeutumista.

Huolen syy? Ei välttämättä. Nyt on epärehellistä ennustaa seuraavan mestaruuskilpailun aloittamisen epäonnistumista, jos vain siksi, että valmennuskriisiä ei ole. Toistaiseksi Smith on osoittanut itsensä parhaalle puolelle, mutta ei vain hänelle pitäisi kiittää: urheilujohtaja Jesus Garcia Pitarch toimii toistaiseksi hyvin. ”Villa” on ammattitaitoisesti johdettu kerho, joka on harvinaisuus aikoinamme sellaisten kyykkyjen omistajille, jotka eivät tiedä mitään jalkapallosta. Nasef Onsie Saviris ja NSWE Group työskentelevät todella tieteessä.