Useimmat jalkapallofanit saivat selville Chelsean

Mönchengladbach Borussiassa lainattujen kahden loistavan kauden jälkeen Christensen palasi suurella lupauksella Stamfordiin. Viime kaudella Maurizio Sarri ei kuitenkaan luottanut liikaa Tanskan keskustaan, vaan piti mieluummin muita pelaajia.

Lampardin tulon ja David Louisin lähdettyä tilanne näyttää muuttuvan Christensenin hyväksi, mutta kaikki Chelsean fanit eivät ole tyytyväisiä tähän. Andreasin virheistä tulee liian usein kohtalokkaita “sinisille” …

2019 – Callum HADSON-ODOI

Pelattu Chelsea: 28 ottelua
Nykyinen klubi: Chelsea

Useimmat jalkapallofanit saivat selville Chelsean akatemian ilmiömäisestä lapsesta, nimeltään Callum Hudson-Odoi, vasta viime kaudella. Ja silloinkin, kun lehdistössä ilmestyi tietoa Baijerin valmiudesta antaa huomattava määrä rahaa oikeudesta allekirjoittaa tämä siipilas. Tämän ansiosta Sarri kiinnitti huomiota myös lahjakkaaseen nuoreen mieheen, joka alkoi antaa teknisen “krai” päästä ensimmäisen joukkueen peleihin.

Valitettavasti, Callumilla on huhtikuusta tähän päivään asti ongelmia Achillesin kanssa, minkä vuoksi Lampardin laitapelaajalla ei ole ollut yhtä virallista ottelua, mutta tosiasiassa, että hänet otetaan huomioon ensimmäisessä joukkueessa, ei tuskin ole epäilystäkään. Ainoa kysymys on, pystyykö Chelsea vakuuttamaan Callumin jatkamaan ensi kesänä päättyvää sopimusta …

Tarina siitä, kuinka vaatimattomasta Sheffieldin lapsesta tuli tähti – joukkuetoverin sanat.

Tulee Harry Maguireksi – maailman kallein puolustaja Liittyessään Manchester Unitediin £ 80 miljoonasta Harry Maguiresta on tullut jalkapallohistorian kallein puolustaja. Monet olivat yllättyneitä, olivat järkyttyneitä siitä, millaista tällaista rahaa oli, mutta Harryn entinen Sheffield United -tiimikaveri uskoo, että tällainen kehitys oli väistämätöntä.

Siitä lähtien, kun hän lähti Sheffieldistä Hull Cityyn vuonna 2014, Harry on ollut parempi kausittain. Klubi muuttui klubiksi, ja siirtyessään Leicesteristä Manchester Unitediin ja tultuaan Englannin joukkueen perustaksi, Maguire, 26-vuotias kaveri, joka ei ollut pelannut korkeimmalla tasolla vuoteen 2015 saakka, teki uskomatonta kiivetä jalkapallohierarkian kärkeen.