Myyttiä ei vahvisteta eikä tuhota

Phil Neville sanoi, että kumppanien tulisi tavoittaa hänet, haluamallaan saavuttaa samanlaiset korkeudet. Ja fanien reaktio saksalaisiin oli samanlainen paitsi Eric Cantonin tervehdyksellä, jos puhumme ulkomaalaisista.

Hollantilainen ruorimies luottaa seurakuntaan niin paljon, että Schweinsteiger jätti vain yhden kauden ottelun ja yhden pienemmässä Cupissa. Seurauksena on, että kysymys ei ole siitä, kuka pelaa, mutta kuka tulee Bastianin viereen? Useimmiten se on Michael Carrick tai Schneiderlin. Vaikka Arsenalin aiheuttaman nöyryytyksen jälkeen emme todennäköisesti näe Schweinsteiger-Carrick-paria, jotka ovat 65-vuotiaita. Järjestelmässä 4-2-3-1 hän tuntuu hyvältä huolimatta jalkapalloa koskevasta iästä ja lisääntyneestä intensiteetistä, jonka pelaaja itse mainitsi, Bastin terveys ei epäonnistu, vaikka tämä oli yksi tärkeimmistä seikoista, miksi Pep Guardiola päätti päästää hänet irti. Seurauksena on, että hän on tärkeä joukkueen taisteluyksikkö, vaikka tilastot yrittävät väittää päinvastaista.

Leipä ja sirkukset. Kuinka Stephen Naismith tekee hyväntekeväisyyttä
Luettelo Skotlannin hyökkääjän hyvistä teoista on Konstantin Strelkovin materiaalia.

Muutettuaan Skotlannista Englantiin Naismith pääsi harvoin sanomalehtien etusivulle: hän ei ollut tyytyväinen Everton-fanien villiin esityksiin – yksi syy tähän oli hänen monipuolisuus: tavoitteet eivät aina olleet Stephenin ensisijainen tavoite, häntä ei nähty skandaaleissa. Onneksi äskettäin loistava tilaisuus tarjosi itselleen päivityksen brittiläisten jalkapallofanien muistoista heidän nimellään – hattu-temppu Chelseaa vastaan. Jopa tässä tilanteessa hän toimi pikemminkin taustana: keskittyi Lontoon joukkueen kriisiin. Voit kuitenkin muistuttaa itseäsi asioista jalkapallokentän ulkopuolella.

Evertonin ja Skotlannin maajoukkueen jalkapalloilija toi karmaansa uuden plussa: kuluneen vuoden aikana hän sponsoroi vuosittaista joululounaa sadoille Glasgowin kodittomille, jonka järjesti kansallinen hyväntekeväisyysyhtiö Loaves and Fishes. Lisäksi Stephen suostui tarjoilijan rooliin eikä kieltäytynyt vieraiden viestinnästä.