Milnerin käyttötapaus kertoo meille

Saksalaiselle tämä ei ole ensimmäinen tällainen kokemus pelaajan muuttamisesta puolustajaksi. Pollmann mainitsee, kuinka Eric Durm “on kehittynyt neljännen divisioonan hyökkääjästä täysivaltaiseksi puolustajaksi urheilunsa ansiosta”

Voit aina luottaa Milneriin. Hän on kapteeni, kun Henderson ei ole paikalla, ja antaa kunnollisen pelin riippumatta siitä, missä hänet pelataan.

Toimi virheiden kanssa. Mikä on korjattava Jürgen Kloppu Kuva: ESPN, Liverpool

Tammikuussa Klopp väitti, että hän ei aio hankkia vasemmistolaisia ​​kesällä, mutta huhut nuoren Ryan Sessenionin siirtämisestä Fulhamista kieltäytyivät katoamasta.

Ja silti, jos et voi luottaa Morenoon, sinun on etsittävä korvaavaa hänelle – sekä Milnerin avulle että säätiölle. Kauden loppumisesta riippumatta joudut pelaamaan Euroopassa, mikä tarkoittaa, että sinun on kiireesti etsittävä uusia esiintyjiä.

Milnerin käyttötapaus kertoo meille, että neljän ensimmäisen kilpailun maalia tulisi pitää erinomaisena saavutuksena. Nyt Liverpoolissa on liian vähän henkilöstöä luottaakseen enemmän. Mestarien liigan puuttuminen ei vahingoita klubin houkuttelevuutta siirtomarkkinoilla, mutta se iskee vakavasti faneille, jotka ovat vasta alkaneet uskoa pelaajiinsa. Kloppia voidaan syyttää monista asioista, mutta juuri hän antoi jälleen fanien unelmoida, ja se maksaa paljon.

Kaksi vuotta sitten Nizza epäonnistui surkeasti kaudellaan. Claude Puell teki kaiken voitavansa, mutta resurssit olivat hyvin rajalliset. Lisäksi faneille ei pitänyt siitä villistä, että nykyinen Southampton-valmentaja pelasi poikansa ytimessä, joka, jos parempi kuin rautatie Boris Rotenberg, oli hyvin merkityksetön. Mitä voin sanoa, jos jopa Madagaskar Alber Rafeshaniain oli tukikohdassa? Claude Puelin päiväkoti oli laiton ja ontto, hän pelkäsi ajatuksen puutetta pelin järjestämisessä. ”Nizza” pakeni sitten lähdöstä ja kääntyi kesällä hiljaisesti pääikkunaan 2015, kun taas kaikki odottivat Hatem Ben Arfin paluuta kentälle.