Kysymys on hyvä ja jopa oikea

Jos tapaus osoittautuu, Seri itse ei halunnut tehdä maalin, onneksi hänellä on melko kohtuullinen isku. Ei vain laatikosta, mutta myös ulkopuolelta.

Joten millä kauhulla joku antaisi hänelle paljon rahaa?

Kysymys on hyvä ja jopa oikea. Ei ole epäilystäkään siitä, että Nizza auttaa yli 25 miljoonaa euroa Serille. Vaikuttaa siltä, ​​että hänen tilastot ovat tavallisimpia: 33 ottelua liigassa 1, 6 maalia ja 9 avusta. Esimerkiksi Marseillen Florian Tovenilla on huomattavasti mielenkiintoisempia tilastoja, mutta Euroopan johtavat seurat eivät jahtaa häntä harppuunilla. On kuitenkin yksi varoitus, joka tekee Seristä niin houkuttelevan.

Tutkimme kaikkia Norsunluurannikon tuottavia toimia. Kaksi hänen tavoitteistaan ​​oli voitollinen, toinen toi tasapeliä. No, okei, avustajien tilanne on mielenkiintoisempi: yhdellä heistä Nizza avasi pelitilin, kaksi heistä toi Kotkan tasapelin ja viisi (!) Voitti. Saamme Jean-Michaelin tehokkaalla toiminnallaan 24 pistettä joukkueelleen – 31% kokonaismäärästä. Ja hän olisi tietysti tuonut enemmän, jos hänellä ei olisi ollut talvella Whelan Cyprienin loukkaantumista, myös sen takia, jonka olimme löytäneet Oporny-sarjan.

Siten saamme pelaajan, joka pystyy melkein yksin tarjoamaan tuloksen millään tavoin eniten maalin saaneet joukkueella. Kuvittele, mitä tapahtuu, jos luodut hetket eivät pääty Plea Balotellin kanssa, vaan Cavani, Falcao tai loistava MSN-trio.

Sano, mutta mitkä ovat mahdollisuudet, että hän mukautuu nopeasti isoon klubiin?

Sillä Seri ei ole synti investoida! Pelaajaksi tulee uusi XaviPhoto: Foot, OGC Nice

Mahdollisuudet ovat hyvät. Pasushin muuttaminen Nizzaan on kuin muutto Kamyshinsky Tekstilshchikistä Krasnodariin. Tasoero on ilmeinen. Aivan erilainen vastuu ja paljon enemmän paineita. Seri käsitteli tätä muutosta ikään kuin hän ei välittänyt missä pelata: vaatimattomassa ”Pass” tai “Nice”.

Emme saa myöskään unohtaa, että Jean-Michael on pelaaja Norsunluurannikon maajoukkueessa, jonka kotimatkoihin osallistuu enemmän ihmisiä kuin “voimistelijoiden” kotikilpailuihin. Mikä paine on, hän tietää, kuten kaikki Länsi-Afrikan pelaajat.

Huippuklubien vaatimukset ja faneiden mahdollinen kritiikki koetaan hänelle tuskallisesti suurella todennäköisyydellä, mikä vähentää usean miljoonan dollarin sijoitusten riskejä siirrossa.