Joululoman aikana hänellä on kuitenkin vain jalkapallo päässään

″ … ”Kuten aina, annan muille syödä kalkkunaa ja perunaa – minun on oltava varovainen seuraavan pelin ollessa kunnossa”, valittaa Ritchie, joka ei kuitenkaan ole huolissaan tästä.
“On hienoa pelata nyrkkeilypäivää.” Tämä on suosikkijaksoni, koska se tuntuu erilaiselta: ilmapiiri, juhlava tunnelma “….”
Bournemouthin edessä – paljon testejä, mutta Matt ei ole epätoivoinen.

″ … Katso Chelseaa tai Manchester Unitediä – yhden pisteen hankkiminen tällaisten joukkueiden kanssa on jo menestys. Otimme kaikki kuusi. Ei, he eivät ottaneet sitä, he ansaitsivat sen. Mutta meidän on voitettava lähellä olevat joukkueet. Sinun on ylläpidettävä tätä mentaliteettia ja menestyshalua …. ″

Kysyimme, mitä hänen tiiminsä voisi toivoa.
″ … Meille ei ole esteitä. Kaikki alkavat pieninä. Voimme toivoa mitä tahansa.
Legentojen tuhoajat. Myytti # 3: Schweinsteiger on uusi keskikenttäpelaaja
Manchesterin uran epäselvän aloittamisen jälkeen Schweinsteiger alkaa olla yhä tärkeämpi rooli joukkueessa. Yuri Usynin ymmärtää onko tämä todella niin.

Saksalaisen keskikenttäpelaajan tilanne on melko kiistanalainen. Yhtäältä, Bastian aloitti kauden heikosti ja näytti siltä, ​​että ikä alkoi ottaa veronsa. Toisaalta marraskuussa ”Punaisten Devils” -fanit tunnustivat hänet kuukauden pelaajaksi. Louis van Gaal todella halusi ostaa sen kesällä, mutta nyt, kun Schweinsteiger näyttää toipuneen sopeutumisesta Foggy Albioniin, hän kritisoi edelleen häntä sanomalla, että hän odottaa häneltä enemmän.

Älkäämme unohtako, että van Gaal siirtyi Bayernissa työskennellessään pelaaja keskikentän keskipisteeseen vasemmalta sivulta, jotta hollantilaisen, kuten kukaan muu, ei pitäisi tietää, kuinka käyttää seurakuntaansa parhaalla mahdollisella tavalla, mutta tätä ei tapahdu vielä. . Siitä huolimatta valmentaja luottaa edelleen saksalaiseen, joka jo 14 ottelussa peräkkäin, jos jätät kokouksen League Cupissa sulujen ulkopuolelle, jättää aloituskokoonpanon.