Ja vaikka olisi väärin arvioida sitä pelkästään tehokkailla toimilla

Ehkä tylsän United-pelin taustalla Bastiania voidaan kutsua valopilkkuksi. Totta, tämä ei koske peliä toisten porteilla, koska tässä komponentissa hän ei ollut koskaan asiantuntija: uransa paras tulos – 5 + 12 maalilla + pass-järjestelmä – saavutettiin seitsemän vuotta sitten. Tällä kaudella hänellä on yksi tuottava laukaus ja yksi maalin ohi.

Ja vaikka olisi väärin arvioida sitä pelkästään tehokkailla toimilla. Tämä ei tarkoita, että saksalainen vaikutus klubin peliin olisi suuri. Riittää, kun käännyn numeroihin. Manchester Unitedissä annettujen lakkojen lukumäärän perusteella hän on vain kahdeksas – heitä on yhdeksän. Lisäksi rangaistusalueen ulkopuolelta löytyy vain kaksi, vaikka se oli aina kuuluisa siitä voimakkaalla iskulla kaukaa. Enemmän kuin jopa puolustaja Chris Smalling uhkasi muukalaisten portteja. Tarkkuuden vuoksi hän ei kuulu kymmeneen parhaaseen.

Totta, häntä voidaan kehua halusta johtaa joukkueen peliä. Saksalainen haluaa liikuttaa palloa melko hitaasti, ja tyyli, jonka Van Gaal sisustaa osastolle, sopii Schweinsteigerille. 746 tarkkaa lähetystä ja niiden kokonaismäärä – 876 – toinen tulos joukkueessa, mutta tarkkuusprosentti on lama, jonka mukaan Bastian on vain 13.. Tätä on mahdotonta selittää riskialtisilla passilla: passin keskimääräisen pituuden mukaan hän ei myöskään ole kymmenen parhaan joukossa klubin pelaajien joukossa. Raskauttavien vaihteiden lukumäärän perusteella hän on seitsemäs.

Jalkapalloilija osallistuu taistelulajiin melko usein – 60 kertaa – mutta vain 21 kertaa hän tuli heistä voittajana, ja tämä on vain 37 prosenttia menestys. Hän onnistuu myös sieppaamaan palloja ei kovin hyvin: 22 kertaa, mutta tämä on vasta joukkueen neljäs indikaattori. Kolme vastustajan estettyä iskua antaa myös mahdollisuuden tulla neljänneksi Unitedissä tällä indikaattorilla. Onnistuneita rullia on 14, ja tämä on vasta yhdeksäs sija.

Olen samaa mieltä siitä, että tilastot eivät ole mitenkään vaikuttavia. Ja koska se ei ole kovin hyödyllinen hyökkäyksissä, kuva on synkkä. Mielenkiintoista on, että hänen keskilinjan kumppaninsa, joka suorittaa melko samanlaisia ​​tehtäviä, Morgan Schneiderlin, on huomattavasti edellä materiaalimme sankaria melkein kaikissa edellä mainituissa indikaattoreissa. Vain keskimäärin avustusten määrässä ottelua kohden Basti on nuoren kumppaninsa edessä, eikä silloinkaan kovinkaan paljon: 59,8 – 12. tulos koko liigassa – vastaan ​​56,2. On jotain ajateltavaa, Bastian.