Istu alas lähes kaikki hyökkäyslinjasi tai taivuta linjaasi

Ongelma laajenee Sanchezin saapuessa. Mourinhon dilemma: erottaa kaksi opornikovia lopulta antamaan Pogballe vapaat kädet tai jatkamaan pelaamista neljällä hyökkäyspelaajalla. Ensimmäisessä tapauksessa (kaavio 4-3-3) kvartetin Mata-Rashford-Lingard-Martialin kohdalla hyökkäyksen troikassa on vain yksi paikka, koska kaksi paikkaa on varattu Alexisille ja Lukakuille. Toisessa järjestyksessä jokainen järjestäytynyt tiimi rikkoo kentän keskellä olevan MJ: n polvillaan ja sieppaa sen rivien välissä oleviin aukkoihin, kuten “City”, “Spurs” ja … “Newcastle”. Tämä vaihtoehto uhkaa kääntyä romahtamaan.

Istu alas lähes kaikki hyökkäyslinjasi tai taivuta linjaasi, menettää taistelu etukäteen? Joku joka tapauksessa satuttaa, Jose, on aika päättää.

Suuri päätös on usein vaikeaa ja loukkaavaa, mutta tärkeintä on ottaa se. Vaikka Mourinho on kuin lastenhoitaja, joka rakastaa lapsia kasaan, ja he hajoavat jatkuvasti sivulle ja eivät halua riviin järjestyksessä. Hän saattaa olla hillitty ja aikuinen syyttää tätä Conteille, mutta hänen tiiminsä tarvitsee nyt jotain muuta.

Mourinhon täytyy olla jälleen armoton. Se muuttuu Wenger-kuvaksi: Independent, Times, FFT

Martial, hullusti lahjakas petturi, kertoo rehellisesti, mitä kentällä tapahtuu, heti kun jotain lakkaa toimimasta. Pogba, kykyjä Gerrard ja Scholes, ei pääse lenkkeilyyn sillä hetkellä, kun hän on kymmenen metrin päässä vastustajansa edessä. Smalling, joka pelaa Manchester Unitedissä kahdeksantena vuonna, hyvin ohi pelissä, ravistelee ja sekoittaa pallon jalkojensa kanssa, ikään kuin tämä olisi hänen debyyttinsä aikuisjalkapallossa.

Mourinhon pitäisi olla armoton antaa tätä lahjakasta, mutta amorfista joukkoa pelaajia jossain muodossa. Vaikka hän joutuu siihen, hänen täytyy tuoda pahimmat ominaisuutensa takaisin elämään ja tulla siitä, että Mourinho, joka erottuu ei-toivotuista pelaajista, rakentaa linja-autoja, jotka osoittavat kiihkeästi kaikkia vastaan. Keitetty lyhyen aikavälin menestys ja palaa heti sen jälkeen. Jos tämä menestys saavutetaan, kukaan ei tuomitse häntä.