Englannissa heillä on tänään

Spiegel kertoi äskettäin suunnitelmista perustaa liigan Englannin, Ranskan, Italian, Saksan ja Espanjan suurimpille seuroille. Sanomalehden saatavilla olevien asiakirjojen mukaan kilpailu voisi alkaa jo vuonna 2021. Ceferin kuitenkin julisti että mitään sellaista ei tapahdu. “Superliigan syntyminen on tällä hetkellä fiktio, vain unelma”, BBC-palvelin lainasi häntä.Ainoa tavoitteemme on neuvotella UEFA: n kanssa jalkapallon etenemisestä ”, Agnelli lisäsi. “Meillä on joitain ideoita, mutta voin vakuuttaa kaikille, että Superliigaa ei luoda ja että jokaisella on mahdollisuus pelata Eurooppa-kuppeja”, Cheferin sanoi. Kuitenkin, molemmat virkamiehet ovat yhtä mieltä siitä, että Bet365 Euroopan jalkapallo tarvitsee muutosta, ja haluaisi sen saavuttaa. Jo vuonna 2024. “Jos haluat muuttaa vallanjakoa eurooppalaisessa jalkapalloissa ja pelata enemmän cup-otteluita, sen on kuljettava käsi kädessä rajoittamalla otteluita kotikilpailuissa”, Agnelli sanoi.

“Englannissa heillä on tänään kaksi kuppia, joten joukkue voi pelata jopa 53 ottelua kotimaassa. Sitten katso Saksaan, jossa liigassa on kaksi vähemmän joukkuetta ja pelaa yksi kuppi, joten joukkue voi pelata enintään 43 peliä.Mikä logiikka on? “Lisäsi Juventuksen päällikkö.

” Tällaisia ​​poikkeavuuksia on enemmän ja meidän on työskenneltävä niiden parissa. Mutta se ei ole vain otteluiden vähentämistä. Toisaalta joidenkin liigaten määrä kasvaa. Päätavoitteemme on luoda tasapuoliset toimintaedellytykset kaikille klubeille ”, Agnelli sanoi.

Cheferin torjui myös, että ehdotetut muutokset auttavat jälleen vain suurimpia klubeja. ”Tavallisessa maailmassa on yhä yleistä, että vain rikkaat rikastuvat. Mielestäni jalkapallo on yksi harvoista toimialoista, joilla yritämme tehdä jotain ”, UEFA: n puheenjohtaja sanoi. Se ei toimi.Jos teet työsi hyvin, sinun on palkittava siitä ”, Cheferin lisäsi. ”Aseta kuppeihin, joiden sinun täytyy pelata kentällä. Se on ainoa oikea tapa, hän sanoi. More info here