Aaron Ramseylle on vaikea osoittaa tuotetta luettelossamme

Anjin ja Moskovan Lokomotivin tuleva pelaaja ei saanut maalia 13 ottelussa kaikissa turnauksissa, mutta teki vain yhden maalin (2-1 Middlesbroughista).

5. Samir Nasri
Kun Nasri oli hyvä, hän oli erittäin hyvä, mutta ruma lähtö pakotti meidät asettamaan hänet arvostetulle viidennelle sijalle. Nyt harvat mielellään näkevät ranskalaisen Emiraateilla.
Hän olisi kuitenkin todennäköisesti ottanut kahdeksannen pisteen – Arsenalissa pelasi paljon todella hienoja tyyppejä.
Voimme loukkaa häntä, mutta tätä portin tavoitetta ei pidä unohtaa.

4. Mikel Arteta
Mutta tämä mies, fanit näkevät mielellään uudelleen. Ei punaisella – espanjalainen on jo 37-vuotias. Mutta valmentajan asemassa – melko. Jos Unai Emery jättää tehtävänsä, huhut keskikenttäpelaajan paluusta tulevat varmasti takaisin.
Kuuluisan Barcelonan akatemian valmistunut esiintyi Arsenalissa vaikeina aikoina – pian sen jälkeen kun nöyryyttävä tappio oli tuloksella 2: 8 Manchester Unitedin käsiin. Hänen vahva luonteensa ja johtajuutensa ansiosta ampujat nousivat polviltaan ja päätyivät Tottenham Hotspurin yläpuolelle.
Arteta loukkaantui hyvin usein, mutta lontoolaiset eivät koskaan valitettavasti ostaneet sitä.

3. Aaron Ramsey
Aaron Ramseylle on vaikea osoittaa tuotetta luettelossamme. Kuka hän on – todella voimakas jalkapalloilija, joka pystyy pelaamaan missä tahansa grandeessa, vai uskomattoman lahjakas pelaaja, joka on voittanut urassaan vain vähän harjoituksia?
Arsenal kaipaa walesilaista, joka paranee vain. Juventuksella on käytettävissään erinomainen esiintyjä.
Häntä haittasivat myös loukkaantumiset, mutta ei voida kieltää sitä, ettei hänestä tullut joukkueensa johtajaa, riippumatta siitä, kuinka Arsene Wenger halusi.

2. Freddy Jungberg
Freddie Jungberg rakastui heti Gunners-faneihin ja teki maalin ensimmäisessä ottelussaan (Manchester Unitediä vastaan). Hän oli silloin 21-vuotias.
Se oli Henryn ja Vieiran aikakausi, ja Arsenal tarvitsi vahvan pelaajan keskikenttäpelissä. Ruotsalainen sopi parhaiten tähän rooliin, maalaamalla tavoitteita ja auttamalla hyökkääjiä.
Yhtä tärkeätä hänestä tuli toinen Arsenalin tähti, joka ”uutisten” alussa oli erittäin houkutteleva joukkue.