Puck on saavuttanut portin voimalla, Budweiser-hyökkääjä Heřman kannustaa

Hän meni tečovat maalin eteen prässi, antoi vähillä rajalla virheitä, joista osa osui usein riidellyt přerovským jääkiekon pelaajia. Mutta se ei auttanut, että 28-vuotias hyökkääjä Martin Herman esti lauantain tappion Ceske Budejovice Prerovissa moottorit 1: 2 Etusivu

“He olivat valmiita meille ja osoitti melko epämiellyttävää jääkiekko. He soittivat edelleen kehossa, hyökkäsivät ja eivät leikkasivat kovin kevyesti. Mutta ensimmäisellä kaudella meillä oli noin neljä valtapeleihin peräkkäin jossa meidän piti rebound pitäisi olla kaksi maalia, “pahoitteli jäsen eliitin loukkaavaa kokoonpanoissa Motor.

Peli oli vika ei vain kotimaisia ​​pelaajia. Tuomarit olivat myös erittäin epätarkkoja, joten Josef Straka oli Motorsin kapteeni milloin tahansa selittämällä heille joitain tilanteita.Paljon järkyttää jos vain ristiintarkastanut Martin Herman tuomareita lähetetään rangaistuspenkille Prerovske yksi vain kaksi minuuttia, vaikka Herman konfliktin verinen nenä. Ja sitten säännöt ovat selvät, rangaistus on määrätty neljä minuuttia.

“Erotuomarit ovat luultavasti mieluummin ei kommentti. Jotka näkivät taistelua, joten se itse kuvaa “Herman ei halunnut mennä arviointikertomusta tuomareita. “Mutta yksi tavoite vaikea voittaa, lisäksi jopa kotona. Olemme enemmän täytteenä kiekko portin, ja siellä dorvat voima. Mahdollisuudet meillä oli todella paljon “, hyökkääjä tietää missä lauantaina meni pieleen ja miten korjata se.

Hän ja Josef Straka saa tehdä ilman Tomas potilas hätätilanteessa.Prerov vastaan ​​toinen muodostumista korvattiin Ladislav Marek.

“On selvää, että Thomas puuttuu, se on yksi parhaista pelaajista Valioliigassa. Mutta Láa edustaa häntä täydellisesti, joten en voi sanoa, että pelataan huonosti vain, koska Tomas ei ole kanssamme. Valtapelistä on sen puuttuminen hieman tiedä, “tuumi Martin Herman.

keskiviikko saapuu Kladno

“Se oli hyvää ottelua molemmilla puolilla, mutta ensimmäisellä kolmasosalla meillä oli vain yksi valtapeleistä, ei riitä voittaa. Hylätty pysäkit, kiekot olivat useita kertoja. Tällaiset tavoitteet puuttuvat nyt.Annoimme heille mukavaa rozchytali maalivahti, “hymyili valmentaja Radek Bělohlav.

Prerov, alokas toiseksi korkein kilpailun voiton moottori tällä kaudella jo toisen kerran. Ensimmäisessä kohtaamisessa Etelä-Böömin menetti 0: 2.

Vielä nykyäänkin, 23. Valioliiga kiertää. Siinä kolmas Budějovice alkaen 17,30 tuntia jäällä esittää kolmastoista silta. Keskiviikkona matkailuauton samoin kuin 17,30 tuntia tervetulleeksi ensimmäiset myönteiset.