Plekancen valinta. Miksi hän on lähinnä Kometaa? Ja mitkä ovat muiden mahdollisuudet?

Tämä johtuu pääasiassa Plekancen uudesta tuttavuudesta – tennispelaaja Lucie Šafářovásta, joka tulee Moravian metropolista ja joka aikoo lopettaa uransa Australian Openin jälkeen tammikuussa.

uransa lopussa menestyi edelleen. Ja Komeetta on yksi tittelin tärkeimmistä suosikkeista – numerolla 14 kokoonpanossa hänen mahdollisuudet kasvavat. Varsinkin kun klubi tarvitsee eliittikeskuksen, joka auttaa kaanonistin Lukáš Kašparin muodon elvyttämisessä. Ilmeisesti tämä ei ole Plekancen ongelma. Monet hänen sanoistaan ​​viittaavat: ”Etäisyyden takia minun piti kieltäytyä Třinecistä ja Vítkoviceista.Kiinnostuksen voimakkuus klubin johdon lisäksi myös valmentaja voi itse päättää.

Plzeň lukemisen jälkeen edelliset rivit voi tuntua. Urheilun menestysmahdollisuudet eivät ole yhtä korkeat kuin kilpailijoiden, myös joukkueen nykyinen muoto, tulokset ja suorituskyky eivät ole optimistisia. Se ei kuitenkaan ole kaukana aloittelusta, ja Plekanec kokoonpanossa saattoi vaikuttaa suuresti.

Klubin pomo Martin Straka on aina halunnut lyödä vetoa vanhemmille ja kokeneille pelaajille. Hänen ystävyytensä Jaroslav Špačekin kanssa, jonka kanssa hän työskenteli yhdessä Montrealissa, voi myös olla rooli.Lisäksi se on vielä lähempänä Kladnoa kuin Plzeňia.