Olomouc-hyökkääjä Ostřížek näyttää paremman itsensä extraleague-joukkueessa

Kaksikymmentäkahdeksan vuotta vanha forvard odotti ensimmäistä osumaa 19. kierrokseen saakka, kun hän työnsi aseensa läpi: hän auttoi voittamaan Litvinovin näytöllä ampumalla ranteestaan. ”Yritän ajatella positiivisesti, työskennellä vain kovasti ja taistella. Toivottavasti se jatkuu. ”

Näyttää siltä, ​​että voisi. Hänen toiveensa toteutui seuraavassa Sparta-ottelussa. Tällä kertaa hän työnsi laukauksen siniseltä linjalta.

Hän lähetti Hanaksin hulluissa laukauksissa johtoon 4: 3, voitti lopulta ottelun 6: 4 ja sai kolmannen voiton peräkkäin.Saako Ostřížekin vielä tänään (17.30) Vítkovice-jään päälle? “Pelaan Vojta Tomečekin kanssa erittäin hyvin, olemme jo koordinoineet sitä Honza Knotekin kanssa”, hän nyökkää. Ennen sitä hänellä oli neljä tappiota takanaan ja floppasi pöytään.

“Hradecin voitto auttoi meitä, vaikka emme pelanneet hyvin. Teimme virheitä, mutta onneksi potkaisimme sen. Se oli hyvä impulssi ”, Ostrřížek sanoi. ”Keskustelimme tauon aikana asioista, joissa poltimme otteluissa. Ja he keskittyivät kuntoon. Harjoitimme hyvin. Olemme hienosäätäneet hyökkäyksen. ”

Pisto osoittaa parempaa itseään.Hänen psyykensä näyttää haurasta, joskus epävakaalta. Hän vuorottelee loistavilla hetkillä niiden kanssa, kun hän ei ole näkyvissä jäällä. Tämä on yksi syy siihen, miksi Olomouc muutti sen Zlíniksi jonkin aikaa viime kaudella. Allekirjoittaessaan sitä Brnosta, hän uskoi saaneensa differentiaalisen kaverin, voimapelisen tykin. Hän pelaa kolmannen kauden Hana, jonka jälkeen hän päättää pitkäaikaisen sopimuksen. Joten hänen on näytettävä, mitä hän voi tehdä. Ei vain tärkeissä play off -otteluissa. Ja Ostřížekin panoksen on tarkoitus auttaa häntä. Kahden viimeisen kierroksen kahteen tavoitteeseen hän keräsi vielä kaksi apua.