Ja taas tappio … Olomouc otti Chomutovin, on mehu?

Köyhällä viikonloppulla on Olomoucin jääkiekkojoukkue. Kotitalouden tappion jälkeen Brno Kometa 1: 4: lla he eivät edes saaneet pisteitä Chomutovissa, jossa he menettivät 0: 2. Summa joten kahden ottelun antoi yksi tavoite, joka on tärkein syy, että lakkaa pisteet. Koti

Vaikka kukkoja kauden alussa oli onnistunut yhdellä tai kaksi maalia, nyt näyttää siltä, ​​että he ovat alkaneet huonompi kertaa. Vastustajat pystyvät jo valmistautumaan peliinsä ja voittamaan sen. Viidessä viidessä pelissä Hanats on menettänyt neljä, sillä toivon kipinä on vain Pilsenissä vain viisi maalia. “Se ei ole huopa, olemme vielä tekemässä sitä, taistelemme ja haluamme voittaa jokaisen pelin.Meidän täytyy kerätä pisteitä kaikkialla, tänään se vain ei toiminut, joten näemme tiistaina Zlin, “odottaa puolustaja Robin Stanek.

Chomutov menetetty Mora alkaen 13. minuutti, kun hän ajoi vasemmalta, David Kampf ja osui yläpuolella olkapään Vošvrda Thomas, joka tällä kertaa sai paikan edessä johtaja Konrad.

“Ensimmäisessä kaudella meillä oli ainakin kolme Golovko, mutta ei meillä ole. Beds paljon, voisimme vain voittaa täällä 5: 2. Mutta valitettavasti tällä kertaa ei ole mitään se ei kuulu “Stanek anteeksi.

Toisessa erässä me Kukot 50 sekuntia kahdesti valtapelistä, mutta vain vahvisti, että tähän toimintaan heikoin koko kilpailun.Epäonnistunut mutta ei kotimaisia, joka jälkeen syrjäytyminen Rašner viisi minuuttia ja peli virheeseen ja myöhempi rangaistus suopunki pelataan vallitsevana kaksi pelaajaa kahden minuutin ajan. “Emme käytti voima-peliä, mutta vastustajamme ei. Jopa niin, meidän pitäisi olla menestyksekkäimpiä. Toistaiseksi emme mene liikaa valtaa pelaa, se osoittaa, että joissakin ottelut me yksinkertaisesti puuttuu, “toteaa Stanek.

alussa kolmannen osan kukkoja edelleen osuma, jopa omalla heikkous. Videon kuulemisen jälkeen tavoite ei kuitenkaan maksanut kiekon pudotuksen takia. “Olimme todennäköisemmin selvittäneet sen.Kaverit penkillä sanoi, että kiekko maaliin potki “, sanoi Bek, joka Olomoucin on seitsemäntenä vuotena.

Merirosvot toinen tavoite vakuutettu johtoaseman valtapelistä Rutt ja sitten vielä katsoa alusta loppuun. “Kolmannella kaudella Chomutov ei sallinut meidän käyttää enää ja todennäköisesti voitti”, sanoi valmentaja Jan Tomajko. Hänen joukkue teki jääkauden kolmannen kierroksen ilman laukausta. Tällä kertaa Miroslav Kopřiva on kaapannut kaikki 26 kuvaa. “Asevoimien on oltava onnekkaita ja Kopřiva sai sen. Mutta myös hyvä muoto, “Stanek sanoi