Neymar voi olla maailman paras, mutta hänen on kasvaa ensin

24 tuntia myöhemmin Dorival oli pakkaamassa laukkujaan sen jälkeen, kun Santos-hallitus valitsi puolisonsa teini-ikäisen miehen kanssa miehen sijaan, joka oli juuri johtanut heidän joukkueensa jännittävään voittoon Campeonato Paulistassa voittaen 65% otteluistaan. Viesti oli selkeä: Neymar on tärkein.

Se on teema, jota on jatkettu koko Brasilian kullatun uran ajan. Neymarin toiveet ovat aina pitäneet kiinni kaikesta Barcelonan ja Real Madridin välisestä kilpailuista seuraavan vuoden allekirjoittamiseen ja Edinson Cavanin seuraamusurakoihin Pariisin Saint-Germainissa.Mutta onko hän vihdoin mennyt liian pitkälle? David etsii…Maailmancupin viimeisen 16 draaman toistaiseksi. Lue lisää

“Neymar on hurmannut Brasilian, mutta ärsyttänyt koko maailmaa”, arvioi Globo-sanomalehti aamuisin 2.-2. 0 voittoa Meksikosta, mikä vahvisti Seleção-paikan puolivälierissä seitsemännen maailmancupin peräkkäin.Globo esitteli kuvan heidän 1xbet kymmenestä tuskastaan, kun Miguel Layún näytti leimailevan tahallisesti nilkkaansa, mutta myötätuntoa on ollut vajaa pelaajalle, joka kiistatta kyvystään huolimatta jakaa mielipiteensä.

“Hän on puuttuu vielä jotain, mutta hän on tähti ”, analysoi Diego Maradona, joka tietää jonkin verran juttua paineista maailmancupissa. “Neymarin on muutettava pään” sirua “vähän.”

“Hän on enemmän huolissaan siitä, että hän on lattialla”, huokaisi Layún ottelun jälkeen. ”Jos hän haluaa makuulle, hänen pitäisi mennä kotiin ja nukkua. Tunnemme Neymarin ja hän haluaa olla päähenkilö kentällä ja kentällä. Se on itsestään selvää. Jokainen, joka on nähnyt pelin, tietää tarkalleen mihin tarkoitan. Hän on sellainen.Hänen 1xbet persoonallisuutensa on sellainen. ”

Useimmille katselijoille tämä arviointi on oikeudenmukainen – riippumatta siitä, että se tuli vastustajalta, joka näytti omistautuneensa varmistamaan, että Brasilian tähtipelaajalla ei ole koskaan ollut hetken rauhaa. Jopa Brasiliassa yleinen käsitys Neymarista kuin lapsesta, joka saa aina haluamansa, muuttuu päivä päivältä vaikeammaksi, kun arvostettu jalkapallo-kommentaattori Juca Kfouri syytti häntä “Peter Panin oireyhtymästä” sarakkeessaan UOL: n jälkeen erittäin julkinen kyynelnäyttely koko ajan voitosta Costa Ricasta .Neymar osuu kampanjaan “heikentää” häntä syytösten jälkeen. Lue lisää

“Jos Neymar haluaa olla numero yksi Hänen täytyy muuttaa katseensa ”, hän kirjoitti. ”Älä näe itseäsi peilissä ja kohdista Cristiano Ronaldoon.Kun portugalilaiset elivät suurella näytöllä, niin ei tapahtunut. Sen jälkeen hän alkoi katsoa itseään. ”

Ja siinä on Neymarin todellinen ongelma. Hänen elämäänsä ovat hänen isänsä ja valikoimiensa edustajat hoitaneet niin huolellisesti, että hänen päämääriänsä tulla maailman parhaaksi pelaajaksi on hallinnut hänen lähestymistapansa – usein joukkueen vahingoksi.Neymar

Silti ei aina ollut niin. Lontoon 2012 olympialaisissa Lontoossa ja painostaen Brasiliaa saavuttamaan voitto turnauksessa, jota he eivät koskaan 1xbet betting bonus olleet voittaneet, Neymar ei osoittanut mitään stressin merkkejä, jotka näyttävät kärsivän häntä nykyään.Kunnes Meksikon yllättävät tappiot päättyivät Wembleyn finaaliin, hän olisi aina viimeinen poistotilasta ja näytti nauttivan huomiosta allekirjoittamalla nimikirjoituksia ulkona odottavien fanien joukkoon.

Paine se voi kuitenkin tehdä ihmisille outoja asioita ja Neymarin suhteiden häviäminen tiedotusvälineisiin sen jälkeen, kun kyseinen turnaus on tullut uudelle alueelle, koska hän lähti Barcelonasta viime vuonna maailmanennätysksi 222 miljoonaa euroa.Suurin osa hänen vuorovaikutuksestaan ​​yleisön kanssa tapahtuu nyt sosiaalisen median välityksellä. Arvioiden mukaan hän ansaitsee noin 400 000 euroa jokaisesta Instagramissa tekemästään viestistä 98 miljoonalle seuraajalleen. “Minua liikuttavat onnellisuus ja haasteet”, lukee bio, ensinnäkin englanniksi ja sitten portugaliksi – toinen nyökkää globaaliin näkemykseen.

Siitä huolimatta pelaaja, jonka lakimiehet neuvottelivat sopimuksesta erilliset kuvaoikeudet Se, joka vei hänet PSG: hen, on varmasti ottanut huomioon laajalle levinneen kritiikin. Neymar näytti parhaimmillaan muodon voitostaan ​​Meksikon voittaessa, ottaen Venäjän sijoitusarvonsa kahteen tavoitteeseen ja yhteen apuun.Koska on kulunut vain 16 viikkoa siitä, kun hän mursi oikean jalkansa viidennen metatarsaalin pelaaessaan Marseillea vastaan, hän on tyytyväinen paluutaan, mikä tarkoittaa, että hänellä on nyt kuusi maalia yhdeksästä maailmanmestaruuskilpailujen esiintymisestään. Rekisteröi World Cup Fiver.

Kaikkien myrskyjen jälkeen, jotka seurasivat Saksan tappiota 7-1 kotimaan pinnalla neljä vuotta sitten, unohdetaan usein, että heidän talismaninsa katseli avuttomasti puistolta katsottuna loukkaantuneen vuosineljänneksen aikana- lopullinen voitto Kolumbiasta. Mutta autettuaan karkottamaan osan tuosta negatiivisuudesta laskemalla voittorangaistuksen Saksaa vastaan ​​järjestetyssä ampumassa Brasilian olympiakirouksen lopettamiseksi vuonna 2016, Neymar tietää ainoan tavan vaientaa laajenevaan kriitikkoarmeijaansa antaa hänen jalkojensa puhua.